Mariakerke

Mariakerke

Odoo + afbeelding en tekst

Valentino

Restaurant Valentino op de unieke Albert I Promenade in Oostende. Ter hoogte van "Den Horloge" weet Benoit, geruggensteund door eega Nancy Vermet, Ladychef Charlene Devey en medewerkers, elke lekkerbek het naar de zin te maken.


Zoek geen culinaire kronkelingen of moleculaire toestanden, je vindt er een eerlijke, eenvoudige, doch bijzonder smaakvolle keuken waarbij elk ingrediënt een hoofdrol speelt. De royale porties zorgen ervoor dat het onmogelijk wordt om met honger van tafel te komen. Voeg daarbij een heerlijk zicht op zee en je lunch of diner in restaurant Valentino kan niet stuk.

Odoo + afbeelding en tekst

Lobster

Tegenover het Casino-Kursaal van Oostende bevindt zich 'Lobster' met chef Joost Nollet , de specialist in het bereiden van de Kardinaal van de zee. Joost en zijn echtgenote, Françoise brengen u een uitgebreid aanbod van verse Canadese en Europese kreeft alsook fruits de mer en enkele visgerechten.


Onze passie delen we al meer dan 30 jaar met klanten uit België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Italië, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Spanje, Groot-Brittannië ... Het door ons behaalde Q-label staat garant voor een kwalitatieve dienstverlening voor al onze klanten.

Naar website

Odoo + afbeelding en tekst

Bistroom de baron

In juni 2009 namen we zonder horecaverleden een sprong in het onbekende en startten we onze zaak Bistroom De Baron. Terwijl Kelly in de kookpotten roerde, zorgde Dieter voor een lekker drankje en een leuke babbel. Ons doel was om onze klanten verse gerechten voor te schotelen in een ontspannen en vooral huiselijke sfeer.

Na een hele reeks tegenslagen kreeg onze zaak positieve aandacht in de media. Dit zorgde voor een serieuse boost. In maart 2015 kwam Mick erbij en hij kwam dan ook als geroepen. Zijn frisse energie vulde ons team perfect aan!

Naar website

Odoo + afbeelding en tekst

't Vistrapje

Het restaurant is gelegen in het hartje van Oostende aan de visserskaai. Sedert 01 augustus 2017 wordt het restaurant uitgebaat door Caroline Nevelsteen.

Het restaurant biedt plaats voor 40 personen. Ieder gerecht dat onze chef zijn gasten voorschotelt is een specialiteit waaraan veel zorg wordt besteed bij het bereiden, dresseren tot het serveren.