De Haan

Odoo • Een foto met een geweldige onderschrift
Bron strandverblijf.be
Odoo + afbeelding en tekst

Le Kok sur Mer

Welkom in restaurant Le kok sur mer bij Nele en Jean-Philippe

Nadat we beiden zijn afgestudeerd aan de Hotelschool hebben we vooral ervaring opgedaan bij Wout Bru, Jean-Philippe heeft er gewerkt als sous-chef en ikzelf ( Nele) maakte deel uit van het zaalpersoneel.

Nadat we beiden teruggekeerd zijn naar België hebben we nog ervaring opgedaan bij Bruneau in Brussel, De Karmeliet in Brugge, De Savarin in Oostende en Hotel De Tuilerieën in Brugge.

Toen vonden we het tijd om op eigen benen te staan en hebben we 8 jaar de uitbating gedaan van het restaurant van de Koninklijke golfclub van de Haan waar we vooral geleerd hebben wat het betekent om zelfstandig te zijn.

Nu we 2 kindjes hebben ( Manon en Estée) hopen we met ons restaurant een goed evenwicht te vinden tussen werk en familie.

We heten jullie in ieder geval van harte welkom in ons restaurant en hopen te kunnen voldoen aan de wensen die jullie voor ogen hebben.

Odoo + afbeelding en tekst

De kruidmolen

Met bistro De Kruidenmolen maakten chef Stijn Bauwens en gastvrouw Veerle Quintens in 1999 hun droom waar: een restaurant creëren waar ze zelf graag zouden gaan tafelen. Daarvoor dokterden ze een bistroformule uit die even zeldzaam is als aantrekkelijk: een gemoedelijke sfeer, sympathieke prijzen en topkwaliteit op het bord.

Naar website

Odoo + afbeelding en tekst

Bleu Chaud

“Wij brengen eerlijke, gezonde gerechten en dranken met aandacht voor de basisgrondstoffen en het milieu, en respect voor onze lokale producten en uw voorkeuren, binnen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding”.


Naar website

Odoo + afbeelding en tekst

Pizzeria Piano Piano

Kom genieten van de overheerlijke vers gebakken knapperige pizza’s van Pizzeria Piano Piano in De Haan. De authentieke smaak van echte Italiaanse pizza’s en pasta’s vindt u bij ons.

Bij Pizzeria Piano Piano vind je een ruime keuze aan pizza’s, pasta’s en anti-pasti. We dompelen je onder in een gezellige Italiaanse ambiance terwijl je geniet van onze pizza’s met dagverse producten.